Cuma, Şubat 16, 2007

en ağır roman


üniversitedeydim...
önce kitabını okumuştum.. hani Metin Kaçan'ın şu malum olaylarla gündeme geldiği zamanlardı.. daha sonra - bikaç yıl sonra - filmi çekilince..
bööle soğuk bi ankara günüydü yanlış hatırlamıyorsam.. tek başıma gitmiştim sinemaya.. böööle seyredip çıkınca.. hiç unutmam böyle beyni alınmış bi adam gibi boş boş bakınarak yürüdüğümü hatırlıyorum Kızılay'da..
çoooooooook sevdiğim bi kitaptı...
çooooooooook sevdiğim bi filmdi..
bööle izlerken ya da okurken rahatsız olduğum ama çok sevdiğim.. üzülmekten helak olduğum ama bi yandna hayran kaldığım tuhaf bişeydi o film ve kitap benim..

amaaa...

bi de soundtrack'i vardı ki.. bi balık ayhan bi yusuf taşkın vardı ki...
bi "ağla sevdam" vardı ki..
bööle kerpetenle içimi söken.. parçalara ayıran.. toplayan ve sona tekrar dağıtan bi ses.. gece dinlerken repeat'te defalarca dönen.. aklımda dönen.. başımda dönen.. içimi fena eden.. bi rakı bi de sigara içirten.. ışıkları söndüren.. sebepsiz sandığım gözyaşlarını döktüren..



sen de iç

3 yorum:

Sonne dedi ki...

Ah evet... Agir Romanda sökmüstü degil mi kalbimizi ilk Agla Sevdam, sonra aynisini Duvara Karsi'da yapti...

-kö- dedi ki...

sadece ağla sevdam değil efem !
masum günahlar da var gene onun söylediği, gene aynı film müziklerinde..
ayrıca o film müziklerinde insanın içini sökecek başka bir vurgun bu sevda vaar, resimdeki gözyaşları vaar, var oğlu var.
saygılar sevgiler

joone dedi ki...

evet efenim doorudur.. bi atilla özdemiroğlu imzası var o albümde netekim... ama ben her zaman ağla sevdam'ı masum günahlar'dan daha çok beğenmişimdir.. ondandır yani..
virgül..

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket