Cumartesi, Temmuz 26, 2008

araname

1. ben zaten gördüm ki...
2. saklamaya gerek yok ki..
3. beni senden fazla hiçbi şey acıtmaz ki...
4. ne istersen yaparsın ki...
5. yolun açık olsun ki...

bunu yazmazsam ölürdüm.. hiç adam yerine koymayın siz... bu post'u yani.. yenisi gelecek.

edit1: koç kadını nedir:
sorumluluk sahibidir, hatta bazen kaldıramayacakları kadar çok sorumluluk alırlar üstlerine. ama başa çıkamayacakları şey yoktur. inatçıdırlar , güçlüdürler, güldürür eğlendirirler. ama keşke bu kadar sabırsız ve mükemmeliyetçi olmasalar.
canım şunu yapmak istiyor diyorlarsa bilin ki hemen o saniye o konuyla ilgili aksiyon alınmadılır.
kendilerini savundukları kalkanın arkasına geçebilmeniz önemlidir. başardıysanız dünyanın en iyi dostu, sevgilisi, sırdaşı karşınızda demektir. artık sizin için yapmayacakları fedakarlık, katlanmayacakları zorluk yoktur.
hiçbir şeylerini gizlemez patır patır söylerler, belki bu yüzden kalbinizi kırabilirler.
öyle entrikaları, taktikleri felan yoktur. 3-5-2 mi 4-4-2 mi diye düşünmezler. neysem oyum modundadırlar.
değiştirmeye çalışmayın bu kadınları, damarlarına basmayı da sakın aklınızdan geçirmeyin.
olur da gururlarını kırarsanız kendinize kaçacak delik arayın.

veeeeeeeeee

düşmekten korkmaması, bu kazıklara rağmen ayakta kalacağını bilmesinden kaynaklanır. başına ne gelirse gelsin, arabesk avuntulara veya diğer insanlara sığınmaz. dostları ve sevdikleri (dedik ya çocuktur hala), onun için çok önemlidir ve yanında olsun ister. ama düşerken kimsenin onu tutmasını istemez, sadece inancını tekrar kazanana kadar dost meclislerinde eğlenir (koç burcu kadını eğlenmezse ölür), sonra gücünü toplayıp hayata dalar. hayatın ve insanların yalancı olduğunu bilse de inanır, çünkü inandıklarının içinde bir kişi bile çıksa buna değecek, o tüm acılara ve yenilen kazıklara değerdir.

ha tabii, ona kazık atanlar, ondan intikam alanlar, onu üzenler, arkasından bir süre gülür eğlenir, nasıl kandırdım ama diyerek, ancak bu palyaçolar bile bir gün fark eder ki, bu kadın arkasına bakmaz, arkasından gülenleri de görmez, o yüzden kendileri zavallı bir konuma düşer, eh gülmekten de vaz geçerler herhalde (değil mi ama)

demek ki her şey sadece ve sadece burçtan:)

0 yorum:

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket