Perşembe, Şubat 14, 2008

en uzak dağlar..







size ne kadar uzak olduğumuzu anlamanız gerçekten zor.. evet en uzağınıza istediğimizde 2 saat içinde ulaşsak da.. mesela aşık olup yürütemediğimizde, özleyip gelemediğimizde, dostlarımızla gülemediğimizde.. en azından biz farkına varıyoruz.. istesek de gelemeyiz.. gelemezsiniz...
biz de ne yaptık..
yeni bir hayat yaptık kendimize.. geleni buyur ettiğimiz.. cesur olmayanı reddettiğimiz.. kapıları açık bırakıp bir türlü kilitlemediğimiz bir ev yaptık burada.. çatısı yeşil.. balkonsuz..
yer ve göğün beyazlıkta birleştiği.. kurtların indiği.. 76 güzellik.. iki resim arasındaki 14 fark gibiyiz burada... düşününce mutlu.. genelde huzurlu..
ve böyle akşamlarda...
bir de üstüne üstlük sarhoşuz..
burası benim evim.. aslında bakarsanız benim olmayan evim:)
adaş.. kırpık.. aysun.. domuz.. miniş.. patron... yedik içtik eğlendik.. tatilden geldiğimiz günün ertesi günüydü... fonda çalarken "enginde yavaş yavaş".. alkol sağolsun, unuttuk bir iki saat geride bırakıp geldiklerimizi.. rakı oldu.. şarap oldu.. bira oldu o isimler.. teoman çalarken en sevdiğimiz şarkısını gitarıyla.. kimse göz göze gelmedi.. biri şarapları tazeledi.. biri diğerinin omzuna yasladı başını... biri televizyonun sesini açtı..
ve gökten bir miktar elma düştü.. bir vardı bir yoktu.. çok uzak bir diyardı... kazan \ kazan diye bir şey varsa.. bu dostluklar bunun kazan tarafıydı..




4 yorum:

Adsız dedi ki...

Hani şu benim tek başıma içip, salya sümük sana soru sorduğum satır satır yazmama rağmen bi ses bile vermediğin, o anda şu kareleri çektiğini tahmin ettiğim "Allah rızası için bi cevap ver" diye inim inim inlediğim gece olmalı bu.

joone dedi ki...

bravo:)

Adsız dedi ki...

ve yine aynı şekilde şu msn i orda yoksan açma dediğim halde açık bırakıp gene bir araya toplaşıp beni afarozladığınız dün gece...

Adsız dedi ki...

hadi be yiyip içip yatıyonuz. iki satır bir şeyler yaz artık

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket