Pazar, Ekim 14, 2007

biter misin.. bitmez misin..

facebook'ta sadece ilkokul arkadaşlarımı değil.. ebemi de bulurum diye bir tezim vardı.. ebemden de fazlasını buldum.. eski kocam ve yeni karısı.. hah!
sinem ayrıldığımdan beri mütemadiyen soruyordu.. "ya abi 10 yılın geçmiş.. hiç mi için sızlamıyor.. hiç mi özlemiyorsun ara sıra.." hatta bu soruyu o kadar çok sordu ki... ben bile şüphe ettim kendimden.. hani acaba bu da böyle katlayıp bilinçaltıma gönderdiğim bi ıvır zıvır oldu.. aslında içten içe üzülüyorum da.. farkında mı değilim..
ama yok.. sonuç da.. ortak paydamız var.. birbirimizin yüzünü ara sıra da olsa görmek zorundayız.. sesimizi duymak zorundayız.. pc'de kalımş hard disc parçasında resimleri var silmeye bile tenezzül etmediğim.. ve bu böyle hayat boyu gidecek.. ama yok.. gelmiyor içimden hiçbir şey.. yani nasıl oymuş ki senelerce.. psikolojik harp derler böyle şeylere..:) hiçbir şey hissedemiyorum.. öfke bile..
belki de o yüzden resimlere rastlayınca facebook'ta önce şöyle bir dakika kaldım.. güldüm.. peh dedim.. bre bre dedim.. içimi acıtır mı diye bekledim.. acıtmadı.. iki gün tanıyıp bağlandığım insanların yanında.. hele ki ben kadar "unutamayan" bir bünye.. nasıl oldu da değil kalbinden.. aklından da bu kadar kolay çıkardı..
çok sevdiğim bir insanın dediği ve beynime kazıdığı gibi..
ilişkiler ancak tüketilince bitiyor.. öyle güzel iki örnek var ki hayatımda.. birini "bitirmem" de aynı sebepten.. diğerini "bitiremem" de.. hayat inandığım şeyleri doğrulayınca böyle, mutlu oluyorum..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Günaha girmekten korkarım yorum yapamam:))

joone dedi ki...

yap canım.. ya da dur ben yapayım.. benim burnumun 5, seninkinin 3 katı di mi:)

Adsız dedi ki...

benim gibi diş takıntısı olan bir insana o dişler gösterilir mi ya:) küçük ve sarı ıyyy...

Adsız dedi ki...

Pardon ters oldu galiba kendi burnunun üç katı olmasın ayol

Adsız dedi ki...

burun konusunda kıyas kabul etmem:)

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket