Perşembe, Haziran 28, 2007

ve gitmez..

seni seviyorum cimcoz..
bunu sona yazaktım.. yani ne yazacaksam yazayım sonu bu olurdu ama "circle is not round.. time never dies" diyen zihniyete uyarak başa aldım.. böylece bu yazının bir sonu yok.. senin bir sonun olmadığı gibi..

şimdi gelelim meselene..
bi kere ölmeyeceksin.. biliyorum.. çünkü ben ne dedim sana.. "you'd better not, you'd rather not and you must not go when you're twenty one".. çünkü hep derim.. neden ve nereden gelir bilemem ama: benim bir bildiğim var..

çok bira.. çok sigara.. azaltmalıyız değil mi..

çok jeremy.. çok ain't no sunshine.. yukardakileri azaltabilirsek bunlar tek başına ölümcül değiller...

ve hani yolladığın mailde defalarca sorduğun üzere.. kimdir bu didem..? çok sıfat bulmuşun da bir tanım kazandıramamışın bana.. demişsin ya.. anne midir.. baba mıdır.. abla mıdır.. en basit haliyle.. en doğru haliyle:" öğretmen"dir.. sen anlarsın şimdi benim ne dediğimi.. tarif edememişsin de "tarifsiz insan" demişsin.. aslında sen benim tarifimi çok iyi bilirsin.. hazırlık sınıfının sonunda girdiğin sözlü sınavından bugüne dek ne gördüysen bende, hepsi bende.. içimde.. sen bir kahkahaysan.. ben kocaman bir kahkahayım.. en az sen kadar gözyaşıyla dolu olan.. ve sen bu dediğimi de çok iyi bilirsin..

nereye cimcoz değil.. evet haklısın..
ama nereye didem de değil..
çünkü sen bilmezsin aslında; didem nereye cimcoz oraya..

nokta koymuyorum.. başta dedim ya; sonu yok bunun..
ve sen hiçbir yere gitmiyorsun..

ve bu yazının bir devamı olacak.. sonra..
ve bu yazının bir "birinci bölümü" var:
burada

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ohh be! yani bana ne oluyorsa ama ohh be!son zamanlarda pek ağlaktı bu blog iyi bir şey okudum sonunda...

joone dedi ki...

e keyfimizden mi ağlaktı bee... napalım içte ne varsa o çıkıyo gözeneklerden.. bitti ama meraklanma:)

Adsız dedi ki...

tamam sustum!bu bloga da hadsizlik etmek istemem:)tamam sustum...

Adsız dedi ki...

evet doğru.. circle is not round.. kandırıolar bisi.. biri atıo zarları bisim yerimise.. kim.. nerde bilmiorum ama biri.. almışız popcorn larımısı. oturmuşuz filmin başına.. başrolde birileri.. konu biz.. ben .... sen..-siz....- dışında bırakılmışız hayatımızın.. belki de o yüsdendir bu anlaşamamazlık hayatla.. ben özlüorum.. herkesi.. kendimi çoğu zaman.. ve buldum sanırım.. ama gidio.. bu blogları okurken.. hepsin de mi aynı tepki verilir.. hepsinde mi bi damla gözyaşı olur.. ama kapısı açıldığı an odamın hemen tebesüüm mü olur yüzümde.. sıkıldım bundan.. ama ben kendimi bundan çook önce bulmuştum.. ama işte o zaman bariyelerle koymuştu deniz hanım.. bunaları kırdık.. o zaman da kırmıştık.. ben o ışığı kimsede görmedim. o gün.. o sözlüde o kadar rahatsam bi sizin içindi.. 3 kişi daha vardı.. hatırlamıorum ama kazınmış d.... aklıma kazınmış o insan.. çok mu bendi.. çok mu oydum?? ya da bu da mı bana öle gelenlerdendi.. hiç mi üzülmez bi insan ölücene.. evet üzülmes.. gülmek zorunda kalmışsa 19 yıl... ya da gülmeyi iyi öğrenmeişse diyelim.. üzülmez.. yaşamış çünkü.. tanımış görmüş.. sevmiş.. siktiri de çekmiş yeri gelmiş.. yalnızken mutlu sanırmış.. meğer hiçmiş yalnızken.. çok alkol.. çok sigara... çok jeremy.. ve çok ain't n sunshine mış hayatı.. kimse sormadı nie seviosun bunu die.. ain't no sunshine when she's gone dio şarkıda.. evet yhok günışığı didem gidince.. bu kadar mı yakındık da tutamıorum kendimi.. bu kadar mı can dı d... ki ölüceme deil de didemin gidişine ağlıorum... ben gitmiorum.. ama sen git.. ben olsam.. ben olsamla başlayan çok cümlemis oldu bisim bu didemle.. ben olsam ben de giderdim.. ama bak sen arkanda bırakmıosun kimseyi.. cimcozu bile.. sadece öörenci bile gelio seninle.. o kalpte gelio.. sen onunla bu kalpte.. ama .......... ama ama ama.. ereye kadar bilinmes.. hüzünlü kahkahalar.. türk filmi tadında bu hayat.. ne olursa olsun seviorum.. evet gidilmes.. ne cimcoz gider.. ne didem... hep 3 nokta . . .

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket