Perşembe, Haziran 28, 2007

fill in the BLACKs


valla bendekiler doldurmakla bitmez... ne blank biter ne de black.. ve öyle blank ve de blank bir gündü bugün.. öyle görünmemesine rağmen saatler geçtikçe.. günün çoğu bitip azı kalmaya başladıkça nedense birden karardı.. tüm sıcağa tüm güneşe rağmen karardı.. içimi bi sıkıntı, bi yılgınlık, bi siyahlık aldı.. havaya suya bağlamak istemem durumu ayıp etmiş olurum ancak, etkisi de oldu..
oysa sabah güzeldi.. rüzgarı alıp yanıma ( bakın arkama demiyorum onu yanımda istiyorum.. ben arkamda kimi bırakmışım ki onu bırakıcam ) bisikletle okula gitmek.. tüm trafik beklerken arasından geçmek.. hiçbir kırmızı ışıkta durmamak.. çok güzeldi... eşlik eden müzik çok güzeldi.. adam çok güzel "her nereye gidersen" demekteydi.. her zaman dediği gibi..
okul da fena değildi.. sabahtan hazırlanacak bi sosyal etkinlik klasörü vardı.. öğleye kadar sürdü zaten.. sonra yemek.. sonra azad edildik yine.. s. ile takıldık okulda...
bilmiyorum hangi arada.. içim sıkıldı.. yani ne oldu.. niye oldu.. sebep var mıydı dersen.. genel durum diyelim.. toparlanma diyelim.. sorumluluklar diyelim.. ama bu sabahkinden ya da dün gecekinden çok muydu.. hayır.. bilmiyorum öyle geldiler işte.. daraldım.. boğuldum..
paylaşmaya kalktım... paylaştım.. konu her zamanki yere geldiğinde.. belki inanmayacaksınız ama.. ilk defa ne demek istediğini anladım.. meğerse ne kadar basitmiş sebep.. anlamamla birlikte biraz açıldı siyahım.. kaçan kovalanır derler ya.. o küçük kız çocuklarının ya da ilgi bekleyen kısa pantolonlu oğlanların masalıdır ancak.. bir tek kendileri inanır.. kaçan kovalanmaz.. durulur.. kaçan gider.. kaçtığınla kalır..
ve gökten üç elma düşer.. üçü de benim başıma...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

kaçan kovalanır da.. ya kovalayan...? o hiç harap bitap düşüp oturur mu yerine? yeter ulan artık diyip bırakıp gider mi? ne biliim belki de kovalayana sormak lasım.. çok küçüğüm ama çok mu önceyudi kovaladıım günler? çok mu geçti hayat üstümden acaba ve niye? bak d hanım.. size de aynı şey olmuş.. her okuduum yazıda benden bi parça aa bak ben... ben tek çocuk deildim bencil de deildim.. ya da bana öle geliodu ama çabuk büyüdüm.. büyütüldüm.. hep konuştum aslında. ama heep sustum.. onlar öle bi büyümüş ki içimde.. beni de o kadar büyütmüşler.. d hanım.. nereye kadar bu kovalmaca peki? biz kaçıorus.. biz kovalaıorus.. ee sonuç?? evet sonuç bu işte.. 3 elma.. 3 ü de bisim başımıza.........

joone dedi ki...

e tamam üç elma da benim başıma düştü inkar etmiyorum.. ama sor bi bakalım ben o elmaları ne yaptım sonra:)

Adsız dedi ki...

elmalı pastaaaaa :)

joone dedi ki...

hahahaha.. evet iyi bir alternatif.. ben o 3 elmayı da kafasına attım.. fark etmedi bile oysa:)

Adsız dedi ki...

tabum yıkıldı!ben hep bir elma düşer diye biliyordum..elmalı turta daha iyi olur sanki!:)

mahallenin delisi dedi ki...

3ünü de fark etmediyse, bırak onu şekerim alla'sen. 3 elma diyorsun, kafasına attım, fark etmedi diyorsun. bırak kalsın oracıkta öyle!
kaçan yoluna baksın yalnız, arkaya döüp bakacağım derken karışmasın işler yeniden.

Adsız dedi ki...

evet.

Adsız dedi ki...

elmalı pasta dediğim şey turta gibi bişi
ben ona hep elmalı pasta diyorum çocukluğumun lezzeti
babaannemin elmalı pastaaasııı :)
bide hep 3 tane düşüyor be selin biri masalı anlatanın başınaydı diğerlerini hatırlamıyorum diğerlerini de didem abla atmışş :)

joone dedi ki...

benim elma attığım yerde gül biter beee:)

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket