Çarşamba, Kasım 15, 2006

üç

şunu dinledim.. dedim ki... bunu zazoo severdi kesin...
sonra..

şunu dinledim.. bu şarkıyı joe sever zaten bilirim..
ve sonra..

şunu dinlerken.. bunu da black ( gerçi kendisine pink ismini uygun gördüm bundan sona.. :) beğenir dedim...

doğru demişim di mi...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

sen ne dedin, hangi tespitte bulundun da yannış oldu la?? Olayın ben ayağı için cevap veriorum; Sonuna kadar doorudur efenim, yannız karışmam zazoo ve joe'nun şarkılarını da severim, hatta sevdim bile:)
(ya, pink olayını bi daha bi düşünsek?:))

hayvanatbahcesi dedi ki...

valla açıkcası başlar biraz sıkıcı geldi ama and.. they... say... in ardından giren reggae ritmiyle pek bi renklendi parça, e bana reggae olsun çamurdan olsun, bi de valla şu pink olayı hassa bi mevzuymuş... benim gözümde her normal türk erkeği homofobiktir ve bu iyi bişeydir. normal bi türk erkeğine pink mink dersen arıza çıkar :)

Adsız dedi ki...

abi ben mi bi şeeleri yannış annadım acaba, tekrar tekrar okudum da bi, şahsıma alıp cevap vermeye karar verdim:) bi kere ben semi-homofobikim, bana dokunmayan bin yaşasın.. ayriyeten hakkat "normal türk erkeğine" pink denmemeli lakin şiddetli talebim bana da denmemesi yönündedir:)) ha joone derse arıza çıkarmam tabi ama pis koyar o ayrı:)
la joone, ya zazoo bu lafın akabinde sana "yazdığımı" çıkarırsa? Hem ortalık mı karıştı bana mı ööle gelio:))

hayvanatbahcesi dedi ki...

yo gayet derli toplu herşey, bi de şimdi bu homofobi denen şee olmasaydı bu karı milleti dünyayı ele geçirirdi ben sööliyim, metroseksüellik vs hep bunların oyunları, hepimizi top yapmaya çalışıolar...

Adsız dedi ki...

sağlam teori walla:)

joone dedi ki...

valla black aynen bana da ööle geldi... netekim bize ne normal türk erkeğinden di mi ama... akabinde de geçen bi akşam vakti messenger'da yaptığımız "karı milleti - erkek milleti muhabbetinden tiksiniyorum" konulu konuşma da geldi aklıma.. her dediğim çıkıyo lan.. her de - di - ğim.. :)

hayvanatbahcesi dedi ki...

ya black erkek deilmiydi ya, pot mu kırdık en ehe!

joone dedi ki...

yani afferim konurcum çzbuk farkettin gene..:)

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket