Cuma, Aralık 21, 2007

insomnia

ben ne dedim... beeen neeeee deeeedim... dün gece erken uyucam demedim mi.. ya iki koldan niye saldırıyorsunuz bana.. bilmez misiniz yola çıkacağımı bu sabah... ( yarım saat sonra aslında ) tam yatıyorum.... bir telefon sözüm aklıma geldi aradım... bi yarım saat konuştum.. tam yattım.. uyku gözümden yastığa atlamış... zart sinem arıyor... saat 00.30... ne diye bayramımı kutlamıyon hayvan diye saydırıyor... bi kere sen bi yaş küçüksün benden diyecek oluyorum.. çemkirmeye başlıyor.. sonra tanıdık bi kıkırdama.. allahtan sinem cephesinde Ada uyanıyor.. dur ben bi bakaym gelecem diyo.. gelme be kadın uyucam.. tam telefonu kapatıcam.. bir önce aranan kişi mesaj yollamış... uyku da kaçtı kaçıyo anasını satıyım.. .aynı kişiyle bi telefon görüşmesi daha... saat 2 oluyor.. uyucam ben diyorum.. uykucu diye dalga geçiyor... e tabii uykucu.. saat 2 olmuş.... sabah 6da kalkılacak.. tüm gün dağ tepe gezilecek... otobüste uyuyamamak da olası... artık çottadanak kapıyorum telefonu hızlı bir iyi geceler diyerek... kapar kapamaz aynı kişiden bir mesaj daha.. ama artık benim telefonun kapağını açacak mecaalim yok... yooooooooook..
gözler pörtlek...
yedek piller.... tamam
kamera..... tamam
yedek sigara.... tamam
eldiven atkı bere ............ tamam
öğretmen kimliği ........ tamam
müzik........... tamam
telefonlar şarjlı .............. tamam
yedek kazak.... tamam

evet hazırım.. bilgisayarı kapatıp iki sevgili arkadaşımla dağ tepe gezmeye hazırım artık...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Hullen insanlık edip oğulu uyuttuktan sonra mesaj çektik beee. Seni düşündük. "Uyuyon mu ariim mi?" dedik. Cevap gelmeyince zavallım uyumuş kalmış bir daha uyandırmayalım dedik. Meğer sen başkasıyla sohbetteymişin, bilsem sabaha kadar susturmazdım o telefonu beee.
Ha bu arada iki sevgili arkadaşım lafını okuyup dikkate almadığımı zannetmeyesin, en kısa zamanda bunun hesabı alınacak.
İki sevgili arkadaşımmış, hıh ne tiskinç.

Adsız dedi ki...

Hiii bi de bak bir daha okuyunca yazıyı şu önemli ayrıntıyı farketim. Anaaaa. Ben seni ararken tel kapanmıştı. O sırada sen beni arayacağına onu mu aradın yani? Vay beeeee. Üstelik ben seni gündüz de aradım bayramını şeettirmek için küçüklüğümü bilip. Vay vay vaaaaay....

Adsız dedi ki...

"Aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor" diyen kadını parayla mı tuttun be.Tamam rahatsızlık vermeyiz.

Ulan şimdi arıyom oranın belediye başkanının eşgallerinizi de verecem. Bombalamaya geliyolar oraya deyip sizi şehre sokturmıcam beee.

Adsız dedi ki...

Haaa bu arada o öğretmen evinde çalışan size "gelin gelin"diyen adam da benim adamım. Bu gece işkencelere doyamıcaksınız. Nasıl olsa artık okuyamazsın burayı rahat rahat yazabilirim.
Ercüment abim, selamlar, sen işini bilirsin. Fitil fitil getir bunların burnundan bensiz tatile gitmenin ne demek olduğunu. Hadi abim yengeye de selam. Öperim gözlerinden...

Adsız dedi ki...

Hem bensiz tatile git hem de muavinlere yalan söylettir. Neymiş telefon kapama uyarısı gelmişmiş.Beni telefonla bile olsun bu tatilde yanına alma. Ya allahım dur daha ne intikam planları yapabilirim bi sakinleşip düşiniiim. Hay bi de hava atıyo yaaa. Hava atıyo. "Zigana'dan geçtik." diyo sosyete sesiyle...

Adsız dedi ki...

ya bakmayın bunun anlattıklarına, yok huzur sendromuymuş, yok doğaymış... hepsi hikaye bunların yaptığı yürüyüş Trabzon Boyner Mağazasının içi beee... canlı tanık benim.
-abi burası süper, hava şööle mutlaka erzuruma gelip erzurumdan buraya gelmelisin süper bi yol var...
-ha bu tarfatan gelsem olmuyo ööle mi?
-ya bu yolun manzarası bi müthiş, inanılmaz.
-ee nerddesiniz şimdi
-biz mi? nerdemiyiz? şeyy... boyner mağazasındayız.
-hulennn ben de bi şey sandımdıydı
-ama..
-yeter yeter anlatma tmm gölmüş dağmış salla sen habire..hadi kapadım ben.

çotankkkk

Adsız dedi ki...

hahahaha saolasın ercüment abim. aldım selamını. bütün gece kaloriferleri yakmayıp b..unu dondurmuşun bunların. yalnız esas sürprizleri kaçırmışlar kahvaltıya kalmayıp senin hazırladığın caaanım yemekleri yiyememişler. olsun donmak yetmiş onlara. selamlar saygılar abicim.bana da beklerim. başımın üstünde yerin var...

Adsız dedi ki...

ya bakın ne cin fikirli bi kadın bu yaaa. az önce telefonda konuşuyoruz. alıyorum ayrıntıları, mağaza dolaşmaktan başka bi şey yapmadınız oralarda diyorum. yazdım bunların hepsini yorum olarak diyorum.ohoooo kızım gelince rezil etçem seni şimdiden google dan indirmeye başladım uzungöl muzungöl resimlerini dio ya.
sözde koyacak gelince oraya iki resim üç resim beni madara etçek yaaa...vahşi kardelenim, cin fikirlim , kankitom...

Adsız dedi ki...

e hadi nerdesin bee? akşam dönmüş,beni rezil etme çalışmalarına başlamış olmalıydın.

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket