Cuma, Eylül 21, 2007

yedinci günde huzur değerlendirmesi..

evet en son sabiha gökçen'den bildirmiştim.. şimdi de şehirdeyim.. bi kere baştan söyleyeyim burası muhteşem bir yer.. acaip bir sebze, meyve, peynir bolluğu.. temiz bir hava.. büyük bir şehir.. ama gerçekten epey büyük.. komik ve yardımsever insanlar..
maddeleyelim efendim:
1. balık çok bol ve ucuz...
2. her türlü ot var.. yeşillik yemekten yeşerme durumundayım..
3. insanlar fazla yardımsever.. örnek : minibüste yol sorduğunuz bir teyze inip sizi kendi götürmeyi isteyebilir.. ( ki tarif edilen yer 50 mt ötededir ve zaten görünmektedir.. )
4. tuhaf isimli çok güzel peynirler mevcut..
5. insanlarda bi komik hal.. örnek: yolda yürüyorum.. annem yanımda.. diyorum ki "anne sanki balık kokuyo etraf".. pat diye bi adam duruyor yanımızda.. "ha evet balık kokuyor di mi ben de farkettim".. "ya dayı balık pazarı falan mı var burada".. "yok beeee... ne bileyim.. ama balık kokuyor evet evet.. " .. allah allah..
6. insanlar sanıldığının aksine yabancılara tuhaf bakmıyor.. ama sınırları zorlamamak lazım bunu da hemen hissediyorsunuz..
7. bir adet uzuuun saçlı green day t-shirt'lü bir erkek evladı gördüm ki.. moralim düzeldi.. demek ki sorun yok.. o yaşıyorsa ben de yaşarım..
8. bilkent'i seviyoruz.. :) çok güzel lojmanlar yapmış bize.. gerçi binadan çıkınca bir iş makinasına tosluyorsunuz.. inşaat devam halinde.. ama olsun:) .. zaten bizim okul 1 Ekim'de açılacak..
9. palandöken çok güzel bir dağ..
10. haaa.. bir sorun var.. güneş çok erken doğuyor.. sabah bir uyanıyorsunuz öyle bir güneş evin içinde.. uyumak mümkün değil.. sanıyorsunuz ki saat 9-10.. yanılıyorsunuz.. daha saat 06.30.. uyumak istiyorsunuz.. en geç 07.30'da hortluyorsunuz.. bir haftadır saat 8'i bile bulamadım ben... şu erzurum'u biraz batıyoa çeksek diyorum:)

budur şimdilik..
iyiyim.. hoşum..
bir de uzaklıktan mı dersin.. kendimi öyle alıştırmış olmaktan mı dersin.. gerçekten.. istediğim master reset burada olacak.. olmaya da başladı..

huzur.. evet.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

baklavalardan bahsetmemişsiniz:))) buranın peynirine benzer mi yaw?

Adsız dedi ki...

yav şu patronlarda koskoca yer yapıyorlar bir interneti getirememişler eve bu ne ya böyle...

joone dedi ki...

o da olacak elbet:)

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket