Çarşamba, Temmuz 25, 2007

üç gün sonra

hiçbir değişiklik yok ölmeye devam ediyorum..
dün akşam saatlerinde baskın yapan canımım s. ve pek muhterem eşi ( aynı zamanda ex müdür yardımcım olur kendisi ) ve de oğlusu Ada biraz keyfimi getirse de.. her bulduğum arada "ama ya sinem yaaa... " şeklindeki ağlamaklı serzenişlerim sahili salladı.. gece düşen uçaktan yeni bir uçak yapıp çöl geçen arkadaşlarımızın filmini seyrettim.. hemen de uyudum sonra.. sabah da bi türlü kalkamadım.. uyanır uyanmaz denize gittim.. fazla derinlere dalmaktan zaten arızalı olan özellikle sol kulağım, basınca dayanamadı daha fazla... acaip çınlamalar ve sızılar içerisindeyim.. dünden beri kimbilir kaç defa "sıkı tutun"u dinledim.. pinhani dinlemek istedim.. içim kaldırmadı.. üç gündür içimde çalıyor zaten..
sağda solda ağlamamak adına habire evin ya da sokakların tenha köşelerini seçsem de.. durgunluğum ziyadesiyle ilgi çekiyor.. annem içtiğim sigara miktarına takmış durumda.. alkol almamak için kendimi öyle tutuyorum ki.. ne kadar zor benim için bilen bilir..

şimdi dün akşamki filmde düşen uçaktan yeni bir uçak yaptılar ya.. ben de kendi parçalarımdan yeni bir ben yapabilir miyim acaba.. phoenix gibi.. zor be patron..

1 yorum:

RaceDoctor dedi ki...

acaba dinlemeye dinlemeye/içmeye içmeye içerde birikenler daha mı kötü oluyor zamanla? dünyanın en iğrenç insanıymış gibi bir görüntü çiziyorum. hassas konu hakkında yan anlamlarla öğüt vermeye çalışan gereksiz gibi. öyle. yoksa ben de farkındayım olan mevzunun halihazırda bünyeleri birkaç kere birden mahv-ı perişan ettiğini. neyse. sıfırdan yeni bir kendim yapsam? o da aynı haltları aynı kişi üzerine yerdi herhalde..

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket