Cuma, Haziran 08, 2007

ne planı?

bu haftasonu için planlarım vardı... günlerdir okulun işlerinden -ve hatta haftasonlarımı da yediğinden- bu haftasonu dinlenecektim.. ctesi selin gelecekti bizde kalacaktı.. taaaa ne zamandır yapmayı istiyorduk ama vakit yoktu.. benim okuldaki işler.. onun sınavları falan.. pazar günü iste tek planım geç uyanıp tüm gün play station oynamaktı.. herşey çok güzel olacaktı..
ve fakat..
ankara'dan aradılar.. sözleşme için çağırdılar.. e tabii ki gidilcek.. illa ki gidilecek.. zaten sebep mühim değil, ankara'ya her zaman keyifler gidilir.. yolculuk yapmayı da sevdiğim malum.. hatta bi gripin olayı da var aynı gün tesadüfen.. ve saati de çok uymakta tesadüfen.. ha gerçi.. -for some reason- ehe.. son anda cayılıp o konsere gitmeme ihtimalim de var.. ya da tebdil-i kıyafet olayı.. hahah.. hayır hayır o ben değilim.. gerçi sesimi de çıkaramam böyle bi durumda.. ahaha..
ay neyse..
pazar günü için yaptığım plan hala geçerli olabilir aslında.. pazar sabahı evde olacağım nasılsa.. gerçi benim sağım solum belli olmaz di mi.. konur'a bi geçmiş olsuna giderim belki.. ne de olsa sadece 7 saat uzaklıkta.. yani herşey.. bu bedene tesadüfen monte edilmiş bu kafanın son kararına bağlı.. ne demiş joe: "sanırsam bir de.. bi karar verdiysen dünya dursa önünde yapıyorsun"... yapıyorum di mi?

4 yorum:

Adsız dedi ki...

yapıyorsun :)

Adsız dedi ki...

Çabuk eve dön.

joone dedi ki...

s: döndün..
anonim:sanırım kim olduğunu biliyorum.. sen olmasan o yol çekilmezdi..

بerجesتe dedi ki...

pazar sabahını geçtik :)

neler oldu acaba :)

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket