Pazar, Haziran 24, 2007

fizibilite çalışması

şimdi düşünüyorum... bi hotmail account'u daha alsam.. özel kullandığım dışında yani.. burada versem.. yıllardır okuyan insanlarla tanışsam.. hem yeni hem eski dost olurlar di mi..
şimdi sorarım..
messenger'ı arkadaşları ve eski öğrencileri ile iletişim dışında hiçbi amaçla kullanmayan bi bünyeyim ben..
böyle bi eylem içine girsem..
manyak falan dadanır m.. aç webcam'i.. açıyım webcam'i apla tarzında pisliklere denk gelir miyiz.. denk gelirsek engelleriz gerçi olur biter..
ay ne biliyim.. yapayım mı onu soruyom?

8 yorum:

mahallenin delisi dedi ki...

hımm, zor bi'soru gibi. galiba nerede yayınlayacağına bağlı; şimdi normal bir yazı gibi "ahanda benim msn adresim" deyip yazarsan google sana "cıbıl kız msnleri" yazanları yollayabilir mazaallah! profile bu adresi saklamak olabilirmiş gibi geliyor bana, arayan bulur oralarda bi'yerde. hani zaten orada verdiğimiz mail adreslerini de düzenli olarak kullanıyoruz nasılsa, msn'den farkı ne ki? Ama şimdi "haydi sen koy bloguna" desen, koyar mıyım acaba, bak onu bilemedim.

şimdi ben sana cevap verdim mi onu da veremedim! sen en iyisini bilirsin arkadaşım. arayan mevlasını da buluyor belasını da nasılsa, ha MSNle ha MSNsiz...

joone dedi ki...

bi yazının içine mi saklasam..:)

cincin hanım dedi ki...

yazdıklarınızı okuyunca insanın öğretmen olası geliyor.
gerçi bana çok uzak bir kavram değil ancak okul bitiminde formasyon alsam iyi olucak gibi geldi=)
ayrıca güzel bir blog:)

joone dedi ki...

saol da.. bu post'un konusu başka sanki:)
ben bişey soruyodum nacizane:):):)

بerجesتe dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
بerجesتe dedi ki...

cevap veriyooruuuum :)

nacizane bana sordun bu soruyu madem ki;

zaten kullandığın bir msn adresin var(mış) o zaman fazlasına ne gerek var ki ? yok yani ne işine yarayacak ? bir defa sonrasında pişman olacaksın. bi defa çok sıkılacaksın.
e ehl-i dalalet de cabası :P engellersin olur biter ama o ona verir o ona verir..kuzenimin msn ini açmıştım bi defa da allah hak getire ordan biliyorum :) sürekli ekleyen sürekli ekleyen. "kızım dedim kendine gel, ( bu arada galiba 279 çevrimdışı,4 çevrimiçi, ve dahi ne demekse iki hareketli vardı ) allah aşkına senin vaktine zayi değil mi " dinledi allahtan beni.. şimdi sanırım kullanmıyor o adresini...

seninki böyle olmayacak şüphesiz ama adresini sal'a bindirip sel'e verme bence.

ben masumum ,sordun söyledim :)

joone dedi ki...

e zaten vazgeçtim.. yeni bir messneger adresi sebebi ise.. eskisi özledir.. belirli kişiler içindir.. yenisi ise sadece yıllardır gelip geçen ( hem blogcuda hem burada ) dostlar içindir.. içindi..

بerجesتe dedi ki...

evet bu yönüyle evet mümkün tabi.
neden olmasın...
o zaman yazının içine gizle :)
bilecek olanlar bilir zati.

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket