Perşembe, Mart 08, 2007

en iyi arkadaşım dans ediyor..


ve bana da dans et diyor...
ama tabii ki hiçbir şansı yok... çünkü kafam iyi olduğu ya da sırf geyik olsun diye yaptığım zamanlar dışında - ki sayılı zamanlar bunlar - hiçbir ahval şeraitte dans etmem ben.. yok kabiliyetsizlik falan değil:) - tamam o da var - içimden gelmiyor.. yani yan gelip yatmak varken insan neden gider dans eder... bi de üstüne para verir yani. ya da noolcak çok iyi cha cha yapınca.. ofiste kafası attıkça kalkıp iki dönmek için niye gidiyor onca yolu.. ha illa ki hareketse spor yap, yürü, bisiklete bin di mi.. gerçi ben kendisinin dört lastikle doğduğunu düşünüyorum, o derece araba bağımlısıdır...
amaaan.. maksat dost dedikodusu değil.. zaten kurstan sonra uğrayacak bi ihtimal... kızdırmayalım.. gelir okur falan... :)
maksat benim bitmek bilmeyen sorularım ve bulamadığım cevaplarım.. ya varsa dans etmeyi seven bi söylesin... ya anlamıyorum hiç insan niye kıpırdar.. :) ya sosyal bişey bu anlıyorum.. ama anlamıyorum.. neden dans.. sinemaya git bara git şarkı söyle ..
bi kere gidip bakacam zaten.. nasılmış bakayım.. bi de orda rezil edeyim onu.. bak bi daha gidebiliyo mu.. yok bi de para veriyo üstüne.. yok ben gerçekten anlamıyorum...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Sen de anlamsızca bacaklarını sırayla öne doğru atmak olan yürümenin ya da aynı şeyin bacaklarını çevirmekten ibaret olan bisiklet sürmenin eğelenceli tarafını açıkla bana. Yani hareket edelim ama böyle değil. Salınalım, zıplayalım, dönelim, kıvrılalım di mi yani? Tamam şarkı söylemeye bişey demem. Ki dans ederken onu da yapıyorsun. Mis gibi bir buçuk saat hiç bir şey düşünmeden, kocaman aynada kendine bakarak kıvırtıyorsun. Sakin, genç, neşeli, sarhoş bi halde çıkıyorsun. E bu kadarına para da veririm yani. Bi de sen olsan tam süper olacak kanımca.

Handan dedi ki...

Ya ben kapı gıcırdasa oynarım.(Tipim de hiç göstermez ama ) Nedendir bilmem :D Sarhoş olmak gibi birşey. Aslında sarhoş da olmadım hiç ama :)

joone dedi ki...

reca edicem bana daha fazla s. yi savunucak beyanlarda bulunmayın:)

Adsız dedi ki...

Eeee yalnız değilim gördün mü? Haydi hep birlikte 1,2,3 ça ça, 1,2,3 ça ça.............

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket