Pazartesi, Ocak 08, 2007

kullanıcıya da bi master reset lütfen...

evet tamam bi telefon manyağı değilim... yani bi telefonum olsun şuyu da olsun buyu da olsun demişliğim yok.. hatta telefona harcanan paraya da aklım yatmaz.. ben telefonla konuşmayı severim o kadar..
ve bu girişten sonra biraz tuhaf olcak ama.. ben mpx'imi çok severim.. kendisini 2 yıl önce aldığımda artık memlekette pek satılmamaya başlanmıştı.. 220 serisi yüzünden.. ( bi de kahrolsun nokia faktörü var tabii... ) ama ne yaptım ettim buldum kendisini..
burda mpx reklamı yapmıcaz merak ediyosanız bulun okuyun netten..
mesele:
benim tekrarlanan salaklığım...
bakın tekrarlanan diyorum.. burda anahtar kelime o nitekim..
bi insan telefonuna master reset atarken telefon rehberini sime geçirmeyi unutabilir di mi.. peki bunu kaç kere unutması normaldir..
üçüncüyü de.. bayram öncesi yaptım.. uzun zamandır bi teteneklikten mi ne .. Supermoto2'ye upgrade etmeye çekiniyodum.. sonunda bi gaz yaptık.. fakat gene aynı pohu yedik gene aynı pohu yedik... tebrik ederiz.. neyse bi restart oh mis.. aha.. hani rehber lan.. hani "contacts" .. eh be .. eh be.. gene gitti bi sürü numara.. hayır bayram mesajı falan atıyo..adam gibi bişey yazamıyos.. neden.. çünkü kim bilmiyos... ya da telefon çalıyo.. böle sekreter gibi bi çekingen haller.. kızım kendi telefonunu açıyon insan gibi açsana.. açıcam da.. sen kimsin onu anlamadım ben..
neyse yavaş yavaş yeniden yapmaya başladım rehberi.. artık dördüncü kez aynı haltı edersem beni aramayın terkedin efenim.. mübahtır.. yani diceğim o.. eğer ararsanız ben de bööle bi tuhaf şüpheli şüpheli açarsam telefonu.. kişisel almayın.. henüz im olduğunuzu bilmediğimden...

2 yorum:

black dedi ki...

Şahsen deneyimledim, hatta yanlış anlamadıysam durumu farkettiren ve akabinde edilen küfürlerden yüksek olasılıkla nasibini alan "günün şanslısı"ydım?:)

Walla için raat olsun abi:), hangi no'yu arayacağımı tayin etme konusundaki yeteneksizliğime rağmen ben bol bol hatırlatırım numaramı:)

Adsız dedi ki...

yok bea... ben sana söver miyim ayol... yalnız küçük bi kaotik durum olumuştu beynimde..
:)

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket