Cumartesi, Ocak 13, 2007

haftalık faaliyet - işkence tadında -

önümüzdeki hafta toplantı dolu.. haftalık faaliyet gelmiş maile.. sanki holding.. sanki TBMM .. oturum üstüne oturum.. hep merak ediyorum o toplantılarda not tutanlar ne yazıyo.. "müdür nöbete geç kalmayın" dedi.. x öğretmeni "zaten geç kalmıyoruz ki" dedi.. müdür" ama ben bi tek y öğretmenini" görüyorum dedi.. z öğretmeni "ben de sizi hiç görmüyorum" dedi.. insanlar kıkırdadı..
ya da başka bi versiyon ... buyrun.. müdür sabah diyecek bişey bulamadı.. "arkadaşlar televizyonda her kanalda şu kolejde uyuşturucu partisi haberi var.. bizimkiler de merak eder .. şööe bi tuvaletlere falan bakının tenefüslerde" .. valla bravo.. özellikle kırmızı kata dikkat.. 1A ve 1B ecstacy falan alabilir di mi.. olsun biz yine de şüphelenelim di mi..
sonra n+1 tane şube.. hep aynı şey.. "ay o öğrenci benim dersimde şööööle... aa benimkinde de öyle.. yok bende öööle değil.. " sonuç.. yok sonuç.. çözüm.. o da yok.. anlatalım hikayelerimizi.. içelim çaylarımızı .. sonra kendi bildiğimizi okuyalım... zaten çocuk bu efenim.. ayda bir durumu değişmiyo.. bi önceki şubeden farklı değil.. hadi bana eyvallah deyip kalkasım oluyo genelde..
bu konuya nerden geldim..
sinem'in yazısından geldim..
ama siz okumadınız.. okutmuyo:)

onun dışında nooldu.. hiçbişey olmadı bugün.. haa.. bora'ya ayakkabı almaya gitik bugün.. eline aldı bi tane.. "anne bunu alalım.. bununla kapıya rahat tırmanırım"... krampon alalım evladım onla tam tutunma ve kavrama sağlarsın hem...
satıcı güldü.. ben güldüm.. bora hala ayakkabının derdindeydi..
tamam alıyo muyuz bunu o zaman...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bundan çalıştığın yei sevmediğin sonucu mu çıkıyor

Adsız dedi ki...

walla çıkartmaya kasınca herşey çıkarılır ben engel olmiim tabi de, bundan "Toplantı da yapmış olalım, yapmadık olmasın", "yorum da yapmış olalım, eksik kalmasın" tadında anlamsız eylemleri sevmemek çıkıyor zannımca:)

Adsız dedi ki...

kanımca boşa harcanan zamandan nefret eden blogger çıkıyo.. başka da bi poh çıkmıyo

Yorum Gönder

 


. © 2008. Design by: Pocket